Od návrhu až po obal: Jaké služby v TOMZE nabízíme?

10. 6. 2024

Zabezpečujeme kompletní obalový servis od návrhu obalu až po zkompletování a zabalení vašeho produktu. Připravíme dárkovou sadu, přebalíme zboží nebo vymyslíme obal na míru. Co přesně nabízíme a jaké zakázky už máme za sebou? Přečtěte si v našem článku.

 

Poskytujeme komplexní obalový servis

Jednou z hlavních služeb, které nabízíme, je komplexní obalový servis. Na trhu působíme od roku 2006 a pro zákazníky hledáme vždy ta nejlepší inovativní řešení. Pro váš produkt navrhneme způsob balení, zvolíme obalový materiál, který zboží co nejlépe ochrání a následně se postaráme o zhotovení obalu, zabalení produktu a dodání

 

Ekologický obal z podhoubí 

Kromě běžných materiálů nabízíme i udržitelné řešení – výplňový materiál z podhoubí, který spolehlivě nahradí polystyren nebo miralonové vložky. U těchto zakázek spolupracujeme s firmou Myco, která materiál z houbového mycelia vyrábí. Používáme ho například pro ochranu ostrých rohů nebo křehkých předmětů, ale má spoustu využití – připravili jsme z něj například i difuzér vůně do auta.

 

Ekologické obaly z hub krabička - Tomza

 

Podívejte se na produkty ve spolupráci s Myco ve videu:

 

Potenciál houbového materiálu je vidět i ve světě, společnost Myco za něj získala mezinárodní ocenění designu Red Dot.

 

Záleží nám na životním prostředí a společenské situaci. Od ledna 2024 jsme se stali sociálním podnikem a většina našich zaměstnanců jsou lidé se zdravotním znevýhodněním, pro které tvoříme pracovní zázemí na míru. Zjistěte o našich principech a hodnotách víc. 

 

 

Kompletujeme (nejen) dárková balení

Ve světě technologií používáme ruce – a díky tomu nabízíme pečlivou kompletaci dárkových sad a speciálních balení. Máme za sebou zakázky pro menší i velké firmy, například čaje Leros, lékárny Pilulka a Benu, dárkový obchod Nekupto, Siko koupelny a další. 

 

Čajové kalendáře pro Leros

 

Znáte adventní čajový kalendář od Lerosu? U nás v dílně jsme zkompletovali celkem 150 000 kusů těchto voňavých balení. Podívejte se ve videu, jak to probíhalo. 

 

 

Kapacita a flexibilita našeho sociálního podniku nám umožňuje nastavit zakázku tak, abychom vyhověli vašim potřebám. Jsme schopni ji zvládnout už do 7 dnů od zadání

 

Montážní sady

 

Další ukázkou precizní ruční práce je kompletace produktu pro klienta, který dodává spojovací materiály – sestavili jsme 2000 montážních sad šroubků a matic v různých velikostech a materiálech. Cílem zakázky bylo zkontrolovat a protřídit komponenty a celou práci jsme zvládli za 26 hodin.

 

Kompletace montážních sad - Tomza | Komplexní obalový servis - výroba a design obalů

 

Využijte s námi možnost náhradního plnění. Pokud má vaše firma více než 25 zaměstnanců, 4 % z celkového počtu musí být lidé se zdravotním znevýhodněním. Zjistěte o této možnosti víc tady.

 

 

Navrhujeme a vyrábíme vlastní produkty

 

Prémiový obal pro stávající klienty

 

Obalovými materiály žijeme, a tak z nich rádi vymýšlíme originální produkty – jedním z nich byl speciální obal z lepenky, který může být inspirací pro udržitelnější řešení dárkových sad. Jednoduchý, funkční a cenově dostupný, podívejte se, jak prémiový obal vznikal. 

 

 

Premiový obal - Tomza

 

 

Ekologický kočičí pelíšek a škrabadlo

Lepenka se dá využít opravdu nejrůznějšími způsoby a důkazem je i tento pelíšek pro vaše čtyřnohé parťáky. Navrhli jsme ho tak, aby v něm kočky měly dostatek prostoru a současně zvenku sloužil jako škrabadlo. Pelíšek můžete také libovolně otáčet bez toho, aby ztratil stabilitu. Navrhli jsme ho u nás v sociálním podniku – a na jeho výrobě se plně podílí naši zaměstnanci se zdravotním znevýhodněním.

 

Ekologický pelíšek pro kočky - Tomza

 

Chtěli byste o našem podniku a projektech vědět víc? Sledujte nás na našem Facebooku nebo LinkedIn a zůstaňte v kontaktu – můžete se také přihlásit k odběru newsletteru na našich stránkách a nejnovější informace vám zašleme rovnou do e-mailové schránky. 

Máte nějaký dotaz?

Spojte se s námi – společně najdeme řešení na míru. Třeba i to komplexní! Využijte formulář nebo další kontakty.

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Checkboxes